محمد فتحى عبد المجيد
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

محمد فتحى عبد المجيد
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
محمد فتحى عبد المجيد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» مبروك للاهلى
طريقة عمل كوبايات الجلاش بالكاسترد والكريم شانتيه Emptyالجمعة يناير 20, 2012 10:12 am من طرف محمدفتحى

» برنامج Adobe PhotoShop 7 Me الجميل يارب يعجبكوا
طريقة عمل كوبايات الجلاش بالكاسترد والكريم شانتيه Emptyالإثنين ديسمبر 19, 2011 12:09 pm من طرف محمدفتحى

» نور حربى
طريقة عمل كوبايات الجلاش بالكاسترد والكريم شانتيه Emptyالأحد ديسمبر 18, 2011 10:09 pm من طرف محمدفتحى

» قصه الفيل والكعبه
طريقة عمل كوبايات الجلاش بالكاسترد والكريم شانتيه Emptyالجمعة سبتمبر 23, 2011 11:00 pm من طرف محمدفتحى

» مضحك جدا
طريقة عمل كوبايات الجلاش بالكاسترد والكريم شانتيه Emptyالجمعة سبتمبر 23, 2011 10:51 pm من طرف محمدفتحى

» حصرياً النسخة الـ DVDRIP لفيلم الأكشن والمغامرة والكوميديا والأنميشن الرائع
طريقة عمل كوبايات الجلاش بالكاسترد والكريم شانتيه Emptyالخميس سبتمبر 15, 2011 6:26 pm من طرف محمدفتحى

» AhmedMekkyFacebooky
طريقة عمل كوبايات الجلاش بالكاسترد والكريم شانتيه Emptyالخميس سبتمبر 15, 2011 5:49 pm من طرف محمدفتحى

» شبرا
طريقة عمل كوبايات الجلاش بالكاسترد والكريم شانتيه Emptyالأحد سبتمبر 11, 2011 6:38 pm من طرف محمدفتحى

» ادخل وتعرف على منطقه شبرا الخيمه
طريقة عمل كوبايات الجلاش بالكاسترد والكريم شانتيه Emptyالأحد سبتمبر 11, 2011 6:21 pm من طرف محمدفتحى

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

طريقة عمل كوبايات الجلاش بالكاسترد والكريم شانتيه

اذهب الى الأسفل

طريقة عمل كوبايات الجلاش بالكاسترد والكريم شانتيه Empty طريقة عمل كوبايات الجلاش بالكاسترد والكريم شانتيه

مُساهمة  اهلاوى متعصب الإثنين مايو 23, 2011 7:06 pm

الكمية تكفي: 6 أشخاصوقت التحضير: 10 دقائقوقت الطهي: 15 دقيقة المقادير: جلاش
زبدة صفراء سايحة
سكر بودرة
فاكهة للتزيين
كريمة للخفق (لبانى ) او كريم شانتية مش فارقة خالص
كاسترد فانيليا بتاع حلو الشام او اى نوع تحبيه التحضير: اكواب
افردى ورقة جلاش و رشى الزبدة السايحة و عليها سكر بودرة
و دة سر الجلاش اللى برة سكر بودرة بين الطبقات و اخر طبقة زبدة بس اللهى هتبقى لازقة فى الكوباية
استخدمى ثلاث طبقات فقط و بعد كده قطعيها 6 قطع
و نجيب كوباية استالس
و نجيب قطعة و نضعها على الكوباية
و نلفها حول الكوباية بكسرات علشان تلف

و ممكن طبق استالس


الطبخ: بعد كده نحط فى صينية مسطحة

ندخلها فى الفرن درجة الحرارة 260 و لازم نشغله قبلها بربع ساعة
و بعد ما تطلع
و نفكها من الكوبايات

و الحشو بفى كاسترد و على السطح كريم شانتية

و نزين بالفواكهة اى نوع انا زينت بالموز و الفراولة
اهلاوى متعصب
اهلاوى متعصب

عدد المساهمات : 42
نقاط : 135
تاريخ التسجيل : 20/05/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى