محمد فتحى عبد المجيد
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

محمد فتحى عبد المجيد
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
محمد فتحى عبد المجيد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» مبروك للاهلى
طريقة عمل الـلـحـمـة بالـبصـل Emptyالجمعة يناير 20, 2012 10:12 am من طرف محمدفتحى

» برنامج Adobe PhotoShop 7 Me الجميل يارب يعجبكوا
طريقة عمل الـلـحـمـة بالـبصـل Emptyالإثنين ديسمبر 19, 2011 12:09 pm من طرف محمدفتحى

» نور حربى
طريقة عمل الـلـحـمـة بالـبصـل Emptyالأحد ديسمبر 18, 2011 10:09 pm من طرف محمدفتحى

» قصه الفيل والكعبه
طريقة عمل الـلـحـمـة بالـبصـل Emptyالجمعة سبتمبر 23, 2011 11:00 pm من طرف محمدفتحى

» مضحك جدا
طريقة عمل الـلـحـمـة بالـبصـل Emptyالجمعة سبتمبر 23, 2011 10:51 pm من طرف محمدفتحى

» حصرياً النسخة الـ DVDRIP لفيلم الأكشن والمغامرة والكوميديا والأنميشن الرائع
طريقة عمل الـلـحـمـة بالـبصـل Emptyالخميس سبتمبر 15, 2011 6:26 pm من طرف محمدفتحى

» AhmedMekkyFacebooky
طريقة عمل الـلـحـمـة بالـبصـل Emptyالخميس سبتمبر 15, 2011 5:49 pm من طرف محمدفتحى

» شبرا
طريقة عمل الـلـحـمـة بالـبصـل Emptyالأحد سبتمبر 11, 2011 6:38 pm من طرف محمدفتحى

» ادخل وتعرف على منطقه شبرا الخيمه
طريقة عمل الـلـحـمـة بالـبصـل Emptyالأحد سبتمبر 11, 2011 6:21 pm من طرف محمدفتحى

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

طريقة عمل الـلـحـمـة بالـبصـل

اذهب الى الأسفل

طريقة عمل الـلـحـمـة بالـبصـل Empty طريقة عمل الـلـحـمـة بالـبصـل

مُساهمة  اهلاوى متعصب الإثنين مايو 23, 2011 7:10 pm

الكمية تكفي: 4 أشخاصوقت التحضير: 10 دقائقوقت الطهي: 40 دقيقة المقادير: لحمة
بصل
سمن
فلفل رومى وحار
خل
توابل ( ملح-فلفل اسود-بهارات لحم-بودرة توم-جنزبيل-قرفه )
الطبخ: نقوم بسلق اللحمة بالطريقه العاديه بتاعتنا نص سلق
ونشيل اللحمة من الشوربه
وبعدين فى اناء نضع سمن ونضع عليه البصل المقطع والصحيح
لحد ما يتحمر البصل نضع الفلفل الرومى والحار
المفروض يا قمرات نضع كميه من الفلفل الرومى
بس انا مش كان عندى غير واحده
وبعدين نضع اللحمة المسلوقه نص سلق
ونضع التوابل كلها ومعلقه كبيره خل ونقلبها
وبعدين نضع كميه قليله من شوربه اللحمة
اثناء الطهى نغطيها ونتركها تتشرب
وده شكلهاالنهائى
وبالهنا والشفا
اهلاوى متعصب
اهلاوى متعصب

عدد المساهمات : 42
نقاط : 135
تاريخ التسجيل : 20/05/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى