محمد فتحى عبد المجيد
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

محمد فتحى عبد المجيد
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
محمد فتحى عبد المجيد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» مبروك للاهلى
طريقة عمل الفراخ المحشيه بالبصل المدخن في الفرن  Emptyالجمعة يناير 20, 2012 10:12 am من طرف محمدفتحى

» برنامج Adobe PhotoShop 7 Me الجميل يارب يعجبكوا
طريقة عمل الفراخ المحشيه بالبصل المدخن في الفرن  Emptyالإثنين ديسمبر 19, 2011 12:09 pm من طرف محمدفتحى

» نور حربى
طريقة عمل الفراخ المحشيه بالبصل المدخن في الفرن  Emptyالأحد ديسمبر 18, 2011 10:09 pm من طرف محمدفتحى

» قصه الفيل والكعبه
طريقة عمل الفراخ المحشيه بالبصل المدخن في الفرن  Emptyالجمعة سبتمبر 23, 2011 11:00 pm من طرف محمدفتحى

» مضحك جدا
طريقة عمل الفراخ المحشيه بالبصل المدخن في الفرن  Emptyالجمعة سبتمبر 23, 2011 10:51 pm من طرف محمدفتحى

» حصرياً النسخة الـ DVDRIP لفيلم الأكشن والمغامرة والكوميديا والأنميشن الرائع
طريقة عمل الفراخ المحشيه بالبصل المدخن في الفرن  Emptyالخميس سبتمبر 15, 2011 6:26 pm من طرف محمدفتحى

» AhmedMekkyFacebooky
طريقة عمل الفراخ المحشيه بالبصل المدخن في الفرن  Emptyالخميس سبتمبر 15, 2011 5:49 pm من طرف محمدفتحى

» شبرا
طريقة عمل الفراخ المحشيه بالبصل المدخن في الفرن  Emptyالأحد سبتمبر 11, 2011 6:38 pm من طرف محمدفتحى

» ادخل وتعرف على منطقه شبرا الخيمه
طريقة عمل الفراخ المحشيه بالبصل المدخن في الفرن  Emptyالأحد سبتمبر 11, 2011 6:21 pm من طرف محمدفتحى

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

طريقة عمل الفراخ المحشيه بالبصل المدخن في الفرن

اذهب الى الأسفل

طريقة عمل الفراخ المحشيه بالبصل المدخن في الفرن  Empty طريقة عمل الفراخ المحشيه بالبصل المدخن في الفرن

مُساهمة  اهلاوى متعصب الإثنين مايو 23, 2011 7:12 pm

الكمية تكفي: 4 أشخاصوقت التحضير: 10 دقائقوقت الطهي: 60 دقيقة المقادير: فرخه ملح وفلفل ورشة جنزبيل وحبهان
بصل مقطع جوانح
فحم
سمن
صوص الباربيكيو (اختيارى)
الطبخ: حنجيب فرخه و نغسلها و نتبلها بالملح و الفلفل و رشه جنزبيل و حبهان من جوه و بره (و علي فكره بتفرق في الطعم التتبيله دي )

و نقطع بصل كتير جوانح

و نكون مولعين فحمه علي النار

نحط البصل في طبق و نولع الفحمه في فويل و عليها شويه سمن و نغطيها و نسيبها عشر دقايق
حنتبل البصل بقي ده بالملح و الفلفل و البهارات و الجنزبيل و الحبهان و كل اللي نفسك فيه حتلاقيه

ده بعد دعك البصل كويس لحد ما يدبل بالبهارات و حشيته جوه الفرخه و بين الجلد
و دهنتها بصوص الباربيكيو و ده اختياري بس طعمه بيبقي رائع في المشويات
و حطيتها في كيس الفرن و علي الفرن عدل
و ده بعد ما طلعت المحروسه و صورتها جنب علم مصر بتاع ولادي علشان تبقي علامه مميزه

وبالف هنا وشفا
اهلاوى متعصب
اهلاوى متعصب

عدد المساهمات : 42
نقاط : 135
تاريخ التسجيل : 20/05/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى