محمد فتحى عبد المجيد
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

محمد فتحى عبد المجيد
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
محمد فتحى عبد المجيد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» مبروك للاهلى
طريقة عمل بطه محشيه بالرز  Emptyالجمعة يناير 20, 2012 10:12 am من طرف محمدفتحى

» برنامج Adobe PhotoShop 7 Me الجميل يارب يعجبكوا
طريقة عمل بطه محشيه بالرز  Emptyالإثنين ديسمبر 19, 2011 12:09 pm من طرف محمدفتحى

» نور حربى
طريقة عمل بطه محشيه بالرز  Emptyالأحد ديسمبر 18, 2011 10:09 pm من طرف محمدفتحى

» قصه الفيل والكعبه
طريقة عمل بطه محشيه بالرز  Emptyالجمعة سبتمبر 23, 2011 11:00 pm من طرف محمدفتحى

» مضحك جدا
طريقة عمل بطه محشيه بالرز  Emptyالجمعة سبتمبر 23, 2011 10:51 pm من طرف محمدفتحى

» حصرياً النسخة الـ DVDRIP لفيلم الأكشن والمغامرة والكوميديا والأنميشن الرائع
طريقة عمل بطه محشيه بالرز  Emptyالخميس سبتمبر 15, 2011 6:26 pm من طرف محمدفتحى

» AhmedMekkyFacebooky
طريقة عمل بطه محشيه بالرز  Emptyالخميس سبتمبر 15, 2011 5:49 pm من طرف محمدفتحى

» شبرا
طريقة عمل بطه محشيه بالرز  Emptyالأحد سبتمبر 11, 2011 6:38 pm من طرف محمدفتحى

» ادخل وتعرف على منطقه شبرا الخيمه
طريقة عمل بطه محشيه بالرز  Emptyالأحد سبتمبر 11, 2011 6:21 pm من طرف محمدفتحى

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

طريقة عمل بطه محشيه بالرز

اذهب الى الأسفل

طريقة عمل بطه محشيه بالرز  Empty طريقة عمل بطه محشيه بالرز

مُساهمة  اهلاوى متعصب الإثنين مايو 23, 2011 7:16 pm

الكمية تكفي: 4 أشخاصوقت التحضير: 20 دقيقةوقت الطهي: 120 دقيقة المقادير: دكر بط عملاق من فئة ال5 كيلو
وللحشو
بصل
مكعب مرقة ماجى
ملح وفلفل وكمون وقرفه
2.5 كوب رز مغسول
التحضير: اول حاجة تغسليه كويس بالمية والصابون والدقيق وبعدين دعكتو بملح لمون من برة وجوة عشان الزفارة تروح خالص وبعدين بالمية تاني كتير كتير لحد ما ينضف
وبعدين تعيدي على تنضيفو و تشيلي اي ريش صغير
تسيبيه يتصفى من المية على جنب وتحضري خلطة الحشو


الطبخ: شوح 3 بصلات مبشورة عالنار في معلقتين سمنة لحد ما تصفر
تضيفي مكعب مرقة ماجي وملح وفلفل وكمون وقرفة
تحمريهم شوية مع البصل
تضيفي 2.5 كوب رز مغسول وتقلبي كويس
نشوح الرز مع البصل والبهار حوالي 3 ق عالنار ونطفي عليه
نبدا نحشي البطه كويس
ونقفله بالكبدة والقنصة بتاعتو
ونقفل بطنه بخله خشب
تجيبي اكبر حلة عندك وتحطي فيها معلقة زيت 3 بصلات مقطعة انصاص وحبهان ومستكة وورق لورا وملح وفلفل ونقلب
وهنا حطيت البطه يتشوح معاهم
ونقلبه على الجنب التانى
وبعدين غليت مية في الكاتل وحطيتها عليه
وبعد ما يستوى نحطه تحت الشوايه علشان يتحمر
وبالهنا والشفا
اهلاوى متعصب
اهلاوى متعصب

عدد المساهمات : 42
نقاط : 135
تاريخ التسجيل : 20/05/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى