محمد فتحى عبد المجيد
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

محمد فتحى عبد المجيد
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
محمد فتحى عبد المجيد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» مبروك للاهلى
طريقة عمل حمام محشى وبطه وطبق محشى Emptyالجمعة يناير 20, 2012 10:12 am من طرف محمدفتحى

» برنامج Adobe PhotoShop 7 Me الجميل يارب يعجبكوا
طريقة عمل حمام محشى وبطه وطبق محشى Emptyالإثنين ديسمبر 19, 2011 12:09 pm من طرف محمدفتحى

» نور حربى
طريقة عمل حمام محشى وبطه وطبق محشى Emptyالأحد ديسمبر 18, 2011 10:09 pm من طرف محمدفتحى

» قصه الفيل والكعبه
طريقة عمل حمام محشى وبطه وطبق محشى Emptyالجمعة سبتمبر 23, 2011 11:00 pm من طرف محمدفتحى

» مضحك جدا
طريقة عمل حمام محشى وبطه وطبق محشى Emptyالجمعة سبتمبر 23, 2011 10:51 pm من طرف محمدفتحى

» حصرياً النسخة الـ DVDRIP لفيلم الأكشن والمغامرة والكوميديا والأنميشن الرائع
طريقة عمل حمام محشى وبطه وطبق محشى Emptyالخميس سبتمبر 15, 2011 6:26 pm من طرف محمدفتحى

» AhmedMekkyFacebooky
طريقة عمل حمام محشى وبطه وطبق محشى Emptyالخميس سبتمبر 15, 2011 5:49 pm من طرف محمدفتحى

» شبرا
طريقة عمل حمام محشى وبطه وطبق محشى Emptyالأحد سبتمبر 11, 2011 6:38 pm من طرف محمدفتحى

» ادخل وتعرف على منطقه شبرا الخيمه
طريقة عمل حمام محشى وبطه وطبق محشى Emptyالأحد سبتمبر 11, 2011 6:21 pm من طرف محمدفتحى

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

طريقة عمل حمام محشى وبطه وطبق محشى

اذهب الى الأسفل

طريقة عمل حمام محشى وبطه وطبق محشى Empty طريقة عمل حمام محشى وبطه وطبق محشى

مُساهمة  اهلاوى متعصب الإثنين مايو 23, 2011 7:17 pm

الكمية تكفي: 4 أشخاصوقت التحضير: 20 دقيقةوقت الطهي: 60 دقيقة المقادير: للحمام المحشى فريك بصلتين مقطعين فريك كبد وقوانص مقطعه
بهار لحمه-بهار فراخ-كارى-ملح-فلفل للحمام المحشى رز
رز مغسول بهار فراخ-بهار محشى-فلفل اسود وملح-كارى-نعناع
الطبخ: بالنسبه للحمام المحشى فريك

ننقع الفريك فى مايه سخنه شويه
وبعد كده بجيب بصله كبيرة أو بصلتين وأقطعهم مكعبات مش بالمبشره لأ

وأشوحهم شويه بقليل من السمن لما لونها يبقى دهبى

ثم أضيف عليهم الكبد والقوانص بعد تقطعيهم قطع

صغيرة وأضيف عليهم بهار لحمه وبهار فراخ وكارى وفلفل وملح وأسيبهم شويه على نار هاديه لغاية لما ميه

البصل تنشف شويه وأضيف عليهم الفريك بعد تصفيته من

الميه وأشوحهم مع بعض وأسيبهم على نار هايه شويه لغايه لما أحس الفريك بدأ يستوى

بعدها نبتدى نحشى الحمام بعد ما يبرد شويه

بالنسبه للحمام المحشى رز
بجيب الرز بعد غسلة طبعا وببشر بصل عليه وبهارات (بهار فراخ_ وبهار محشى _ وفلفل أسود وملح_وشوية نعناع بيعطى له نكهه جميلة_ وشوية كارى)
وبخلطهم على بعض
بعد كدة بجيب الحمام بعد غسلة بالدقيق والملح
وعلشان هنحشى الحمام بنخلى مابين اللحم والجلد
وبعد كده بحشية عادى سواء بالفريك أو بالرز
وبقفل الرقبه بخله أو بخيطها وكمان بقفله من تحت بنفس الطريقةوبسخن المية وأحط فيها واحدة طماطم وبعدين بحط الحمام على وشه يعنى صدر الحمام بيبقى لتحت
ومجرد مايغلى بتهدى النار علشان مايفرقعش منك
وتضيفى البهار مستكة حبهان لورى ملح وشوية فلفل
وخلى بالك بصى علية كل شوية
بالنسبة للبط بشوحها بملعقة سمنه وشوية كارى لمده دقايق وبعدين بضيف عليها المية بس تكون قليلة
وكل ماتحسى أنها بتقل زودى شوية صدقينى بتبقى جميلة جداااااااااااا وكمان الشوربة بتبقى مركزة وتحفه
وبعد ماتستوى بدخلها الفرن تتحمر بدون أى اضافات

وبالف هنا وشفا
اهلاوى متعصب
اهلاوى متعصب

عدد المساهمات : 42
نقاط : 135
تاريخ التسجيل : 20/05/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى